Elke vrouw een passende bh! Dat is mijn missie

checkjebhmaatin4stappen


Zes jaar geleden ontdekte ik eindelijk welke bh maat voor mij geschikt was. Dit kwam omdat ik mij in de wereld van de bh’s ging verdiepen. Ik had een eigen online lingeriewinkel. Om mijn klanten goed te kunnen adviseren wilde ik natuurlijk alles weten over de bh, het opmeten en het kiezen van de beste bh maat.

Ik ging mijzelf en andere vrouwen opmeten om mijn bh maattabel te testen. Ik startte met vier vrouwen uit mijn naaste omgeving. Van deze vier vrouwen droegen er drie van hen niet de juiste maat! Dit was zichtbaar en dat vonden ze zelf ook.

Toch gaan we vaak door met een keuze die we eerder hebben gemaakt, ook al past dat misschien helemaal niet meer bij ons. We houden vast aan iets dat we nu eenmaal gewend zijn, zoals een bh die niet goed past.


Een handige calculator | ontdek jouw beste bh maat

bh maat calculator


Ik heb de bh maatcalculator ontwikkeld waarmee ik zoveel mogelijk vrouwen wil bereiken. De calculator zal je zeker stimuleren wat vaker je maten op te meten. Ook zul je ontdekken dat bh maten soms heel dicht bij elkaar liggen (en dat meerdere maten jou passen).


Zie ook:
Otto figuuradvies | Wehkamp Bh Wijzer | Marlies Dekkers Bh Stijl Gids

Is het tijd voor je eerste bh? Bekijk en shop ze eenvoudig bij bol en Hema


Laatste dag 25% korting bij Otto
25% OP ALLE MODEDe calculator berekent maatadvies voor cupmaat AAA tot en met cupmaat O. De bandmaat reikt van 60 tot en met 130.

Omdat onze borsten tijdens ons leven kunnen veranderen van vorm en grootte raad ik je sowieso aan zo nodig vaker te meten.


Bh maten liggen soms heel dicht bij elkaar

Neem zelf de regie als het gaat om jouw bh. Leer welke maat of maten jij moet gaan passen.
Het kan namelijk heel goed dat je op een tussengrens zit en dat meerdere bh maten jou kunnen passen.

Een passende bh zit comfortabel en geeft je zelfvertrouwen.
Je kleding staat mooier en je voelt je vrouwelijker. En weet je eenmaal wat een passende bh voor je doet? Dan wil je niet meer terug.

Heb je een vraag? Ik hoor het graag van je.

♥ Karin


p.s. Op mijn blog vind je zogeheten affiliatelinks. Als je via een link op mijn site een bestelling bij een online shop doet ontvang ik van de betreffende shop een kleine commissie (als dank voor de doorverwijzing). Let wel! Jij betaalt hiervoor helemaal niets extra’s. Voor shops is dit een handig marketingtool om bloggers over hun artikelen te laten schrijven.


Zie ook:
Otto figuuradvies | Wehkamp Bh Wijzer | Marlies Dekkers Bh Stijl Gids

Is het tijd voor je eerste bh? Bekijk en shop ze eenvoudig bij bol en HemaLaatste dag 25% korting bij Otto
25% OP ALLE MODE