bh onzichtbaar maken

Zo zorg je ervoor dat je je bh niet ziet

Van de t-shirt bh tot minimalistische tepelplakkers. Het is maar net wat jij nodig hebt onder die outfit waar je geen bh wilt showen. Vijf onzichtbare bh oplossingen


5 Oplossingen om je bh te verbergen

Ik laat verschillende bh’s, maar ook accessoires zien die jij kunt kiezen voor bij je outfit.

Sommige opties zijn misschien nieuw voor je, maar inmiddels een populaire basis voor mijzelf en vele andere vrouwen.


Bekijk hier de bh collectie van bol.

Wat voor soort beha wil ik? Wil jij een beha met beugel? Of juist een beha met push-up effect? De bh-wijzer van bol. laat je zien wat voor types beha er zijn.

Bekijk de Bh-wijzer


1. Bh onder een t-shirt of blouse

Onder een blouse of shirt is de t-shirt bh een perfectie oplossing. Deze bh heeft geen naden en gladde cups. Dit zorgt voor een smooth look.

De gladde cups zorgen ervoor dat je borsten qua vorm mooi verdeeld zijn. Natuurlijk wel een goede maat kiezen, want een te grote cup ziet er niet natuurlijk uit.

Draag je een doorzichtige (witte) blouse of shirt? Kies dan een bh kleur zo dicht mogelijk bij je huidtint. Bekijk ook mijn selectie van huidskleurige bh’s voor AA tot cup G.


2. Bh voor blote schouders

Draag je een outfit met blote schouders dan is de strapless bh een logische keuze. Veel van deze bh’s zijn trouwens multiway, dat wil zeggen dat je de bandjes op meerdere manier kunt dragen. En dus ook kan weglaten.

Wehkamp | Wonderbra voorgevormde strapless push-up bh Ultimate Strapless

Bij Wehkamp vind je zo’n 9 merken met strapless in hun collectie. De meeste keuze bij de merken After Eden, Hunkemöller, MAGIC Bodyfashion en Wonderbra.

Wehkamp | MAGIC Bodyfashion voorgevormde beugelbh Luxury Strapless Bra

Draag je een halter top? Bh bandjes hoeven dan geen probleem te zijn als je ze van je schouders wegtrekt met een bh clip.

Wehkamp | MAGIC Bodyfasion Bh Clip

Met deze simpele plastic clip tover je je bh bandjes eenvoudig weg. Bij een haltertop mogen de bandjes er immers nog wel zijn, alleen niet over je schouders!

Bijkomend voordeel is dat je bh absoluut niet zal afzakken en ook minder zal verschuiven dan een strapless model kan doen.


Tot 50% korting op luxe beauty

Wehkamp Beauty lees hier:

Dit zijn de make-up trends van 2024


Wist je dat je de clip zowel voor-, als aan de achterkant kunt dragen? Lees hier alles over de bh clip.


3. Bh voor een lage rug

Er zijn een paar opties. Draag een bh zonder achterkant of een bh met een low-back strap.

Wehkamp | MAGIC Bodyfashion Low Back Strap transparant/beige

De low back strap trekt je bh bandjes schuin naar het midden richting je onderrug. Hierdoor blijft het middendgedeelte van je rug bloot. Handig voor die laag uitgesneden jurk. De straps maakt je vast aan je eigen bh bandjes achter en breng je gekruist naar voren waar je ze vastmaakt.

Je kunt ook kiezen voor de plak bh met vleugels.

Wehkamp | MAGIC Bodyfashion voorgevormde strapless plak bh Wing Bra 

Deze plakbeha is verkrijgbaar in cup A, B, C en D. De cups zijn voorgevormd en de side wings geven extra versteviging.


4. Bh voor een diep decollette

Wehkamp | MAGIC Bodyfashion voorgevormde strapless plak bh Wing Bra 

Hier zie je de push-up bh Ultimate Plunge van Wonderbra. De gepatenteerde vulling in de cups zorgt voor een mooi decolleté en push-up effect. De verstelbare schouderbandjes zijn afneembaar. De beugel is van kunststof in plaats van metaal.

Wehkamp | MAGIC Bodyfashion voorgevormde plak bh Luve Bra 

Ook bij MAGIC Bodyfashion vind je plak bh’s met een lage U-vorm aan de voorzijde. Deze plak bh heeft doorzichtige vleugels.


5. Tepelplakkers en boobtape

Boobtape geeft je de vrijheid om zelf je halslijn te bepalen, waarbij je de tape horizontaal of verticaal kunt plakken. Boobtape werkt ook heel goed voor de wat zwaardere borsten. Zo gebruik je boobtape

Van alle opties die ik heb laten zien is de tepelplakker wel het meest minimalistische bh alternatief.

  Je kunt tepelplakkers geen bh meer noemen. Maar er zijn wel verschillende varianten, waarbij de iets grotere steeds vaker als een basic wordt gebruikt. Omdat ze toch zo goed voelen en zelfs iets steun geven.

  De tepel pads bedekken je tepels ruim en geven een smooth finish. Zo kun je lichte stoffen dragen zonder dat je tepels doorschijnen.

  Heerlijk onder je favoriete jurk zonder het gedoe een passende bh te vinden. Als je die al vindt…

  Met tepel plakkers is het een kwestie van opplakken en klaar ben je. Je hoeft je niet onzeker te voelen ongeacht wat je draagt tijdens warme of juist koude temperaturen.

  Zie hier mijn selectie van 4 tepelplakkers, inclusief de bunny plak bh. Deze laatste is weer wat groter, maar toch zeker kleiner dan een plak bh.


  Andere interessante blogs

  Bh Hacks – Handige must haves
  Bh verlengstukjes
  Zachte bh schouder pads
  Boob tape, voor een easy push-up
  Bh vullingen
  Losse bh bandjes
  Waszakjes – zo bescherm je lingerie

  Leuke blog? Deel op facebook:

  Bekijk hier de bh collectie van bol.

  Wat voor soort beha wil ik? Wil jij een beha met beugel? Of juist een beha met push-up effect? De bh-wijzer van bol. laat je zien wat voor types beha er zijn.

  Bekijk de Bh-wijzer